Решението в ЦСКА взето: Гриша Ганчев косвено потвърди съдбата на Стойчо Младенов


Решението в ЦСКА взето: Гриша Ганчев косвено потвърди съдбата на Стойчо Младенов
Снимка: LAP.bg

5581 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев разкри пред "NOVA", че вече е взел окончателно решение за бъдещето на старши треньора Стойчо Младенов и ще го съобщи по-късно днес (14 април).

Важният човек на стадион "Българска армия" не каза директно, че оставката на наставника ще бъде приета, но от думите му можем да заключим, че Екзекутора на Ливърпул на 100% си тръгва от "червения" клуб...

По време на своя специален брифинг от 11 април, Младенов бе признал, че не си говори с Ганчев от края на 2021 г., но според втория това не е така, а мълчанието между двете страни датира от март 2022 година!

Ето какви бяха думите на Гриша Ганчев:

"Каква среща? Аз решението съм си го взел вчера, ще го научите по-късно. Неприятен момент, насила не можем да го държим. Стойчо излъга, от март месец не си говорим! Аз не му звъня, той не ми звъни. За какво да си говорим?".

"Труд" пък пише, че Стойчо Младенов вече окончателно е напуснал ЦСКА, след като тази сутрин е бил уведомен, че оставката му е приета. Изданието допълва, че треньорът вече е подписал документите и се е отказал от всякакви финансови претенции

Това бе пети престой на Младенов начело на "червения" гранд, по време на който той успя да класира тима в турнира Лига на конференциите, а скоро Жорди Кайседо и компания, може би, ще имат шанс да играят и за трофей, след като ЦСКА победи Славия с 2:0 в първия 1/2-финален сблъсък за Купата на България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Извънредно в SPORTLIVE: Напуска ли Мъри Стоилов Левски? Ето какво каза един от най-важните хора в "синята" общност

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички