Днес ще се реши бъдещето на ЦСКА


Днес ще се реши бъдещето на ЦСКА
Снимка: LAP.BG/ Ilian Telkedjiev

1673 0

Стойчо Младенов подаде изненадващо оставката си след победата на ЦСКА с 0:2 на полуфиналите за Купа България. Специалистът обяви, че иска да си тръгне без да има никакви претенции за финансови неустойки към "червените". Главната причина за желанието му е продиктувана от това, че той няма никакъв глас върху трансферната политика. 

Според "Мач Телеграф", след двучасовата среща на Младенов с Гриша Ганчев в сряда, не се е стигнало до някакъв консенсус и напрежението е прекалено голямо, за да подновят съвместно работата си в отбора.

Все пак старши треньорът даде наставленията си и изпрати отбора да тренира на базата в Панчарево заедно с помощниците му. Дербито с Левски е в неделя (17 април) и ще трябва силно представяне за ЦСКА, тъй като "сините" се намират в много добра форма към момента. 

Според различни източници, днес (14 април) собственикът ще съобщи решението си. Съществува вариант то да не засяга единствено треньорския пост, а и цялостната съдба на клуба. Ганчев бил недоволен, че фенклубовете пускат декларации в подкрепа на Младенов и по този начин се опитват да окажат натиск върху решението му.

Съществува вариант до края на сезона отборът да бъде воден от съветника на Ганчев Алън Пардю.

Междувременно се появиха слухове, че сръбският треньор Саша Илич е вариант да поеме тима. Според сръбските медии той имал оферта от друг клуб от чужбина и мениджърът му просто опитвал да му вдигне цената с оферта от „Армията“. Илич бе скандално уволнен от Чукарички заради изказвания, уронващи престижа на клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички