„Лудогорец иска да им поднесе титлата на тепсия, а те не я искат“ – Аспарух Никодимов попиля ЦСКА от критики


„Лудогорец иска да им поднесе титлата на тепсия, а те не я искат“ –  Аспарух Никодимов попиля ЦСКА от критики
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3435 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов направи любопитен коментар след нулевото равенство на „червените“ срещу Арда Кърджали. Армейците така и не успяха да спечелят на стадион „Българска армия“ срещу борещата се здраво селекция на Александър Тунчев.

Паро дори отличи само вратаря на ЦСКА Густаво Бусато. Според легендата бразилският страж е спасил „червените“ от поражение.

ИЗКАЗВАНЕТО НА ПАРО

 „Не ми хареса мача. ЦСКА играха бездушно. Като домакин трябва да пресираш и мачкаш противника. Не се получиха нещата. Не бяха мобилизирани играчите. Трудно влязоха в срещата. Трябва да съжаляват за тези изпуснати три точки. Лудогорец иска да им поднесе титлата на тепсия, а те не я искат. За съжаление така се получава. Публиката ги подкрепя и заради тях трябва да се хвърлиш и да печелиш. Нашата публика остана вярна. Независимо, че няма успехи. Феновете са зад отбора. Не мога да откроя някой освен Густаво Бусато, който спаси отбора. Можеше Арда да спечели“, отсече Паро пред „Мач Телеграф“.

Не може да нямаш две или три чисти положения в такава среща. Липсваха такива и мога да кажа, че продукцията беше слаба. Надявам се следващата среща да я вземат. Ако не се победи и във Велико Търново титлата може да е мираж. Няма да е лесно срещу Етър, защото и те са го закъсали и им трябват точки. Ще бъде много труден мача, но трябва да се направи всичко възможно тези мачове да се взимат с лекота.

 Трябва да се работи в тази посока. Не мога от мача с Арда да похваля някого. Може би само Бусато. Отпред пред него никой нищо не показа. Дано дойдат по-добри дни, за да ги хвалим играчите“, заяви още Никодимов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Александър Станков отсече : ЦСКА не убеждава, че е доминиращ отбор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички