Мощна атака от "Армията" към шефовете на ЦСКА: Никога не се бе случвало нещо подобно


Мощна атака от "Армията" към шефовете на ЦСКА: Никога не се бе случвало нещо подобно
Снимка: Lap.bg

15577 0

"Червени" дейци и фенове на клуба се събраха в събота, за да отбележат 100-годишнината от основаването на АС-23 – най-славния клуб измежду предшествениците на създадения през 1948 г. ЦСКА.

Сред тях бяха Христо Христов-Чичо Граф, Мирослав Костадинов, Симеон Костадинов, адв. Петър Стефанов, Габриел Николов и Станислав Джоров, които говориха по повод вековната годишнина в Пресклуб "България".

По време на събитието уредникът на музея на "Армията" се изказа много остро срещу ръководството на клуба, което реши ЦСКА да отбележи в "черни" екипи събитието в петък срещу Арда

Коментарът на Чичо Граф

"Хората, които са до мен представляват инициативната група, която от две години насам имаше идеята да се направи такова честване. Най-важната част от това честване трябваше да бъде мачът с Арда. Този мач се игра вчера, но ЦСКА излезе с черни екипи с някакъв измислен лъв. Никога не са играли с черни фланелки. Нямам думи", възмути се Чичо Граф.

Вижте как днес ЦСКА отбеляза единия век от създаването на предшественика си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички