Неразбирателства в съблекалнята на ЦСКА? Ел Маестро вдигнал скандал на нападателите си


Неразбирателства в съблекалнята на ЦСКА? Ел Маестро вдигнал скандал на нападателите си
Снимка: БГНЕС

4568 0

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, е показал своята строга черта в съблекалнята на "червените" след нулевото равенство с Арда на "Българска Армия" в мача от 15-ия кръг на родната Първа лига.

Ел Маестро се е скарал на нападателите

"Мач Телеграф" информира, че сръбският специалист е "чел конско" на своите офанзивни футболисти за яловото им представяне срещу тима от Кърджали. Обяснил им е, че играят неориентирано и не използват добрите възможности, които халфовата линия е създавала, проваляйки усилията на останалите си съотборници.

Според колеги от щаба на Ел Маестро, много е възможно в сряда (1 ноември), когато "червените" гостуват на новака Етър Велико Търново в отложен мач, да има промени в атаката. Една от тях е свързана с пускането в игра на Браян Морено, за сметка на голаджиите Матиас Фаетон или Дюкенс Назон.

Колумбиецът Морено дълго време се възстановяваше от травма, получена в края на миналата кампания. Той вече е възстановен и дори отбеляза гол за ЦСКА в контролата с Литекс по време на последния лагер в Тетевен. Много е възможно Морено да влезе в групата за мача и така да засили конкуренцията, а и натиска върху Назон и Фаетон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ел Маестро назова основната причина за провала срещу Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички