Майкъла "изригна" заради стадиона на ЦСКА: Поредната простотия в държавата, някой стои зад този човек


Майкъла "изригна" заради стадиона на ЦСКА: Поредната простотия в държавата, някой стои зад този човек
Снимка: Facebook, CSKA Sofia FC

5955 0

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев коментира разпалено темата със спирането на старта на реконструкцията на стадион "Българска армия" заради внесената жалба от Николай Веселинов:

"Случващото се със стадион "Българска армия" е поредната простотия в държавата. Някакъв си човек спира развитието на процеса. Мисля, че някой стои зад този човек", заяви Майкъла пред "Мач Телеграф" и допълни:

"Той не е такъв глупак, за да се обърне срещу цяла "червена" България. Не знам защо пуска жалби срещу клуба. Не му разбирам мотивите на това лице. Трябва да мразиш много ЦСКА, за да правиш тези неща. Не е приятно всичко това".

"Това нещо интелигентен човек не би го направил никога. ЦСКА има всички разрешителни. Стадионът ще се построи рано или късно. Няма никакъв проблем според мен. Проектът е много хубав. Един полуидиот не може да спре реконструкцията на стадиона", завърши Илиев пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мощна атака от "Армията" към шефовете на ЦСКА: Никога не се бе случвало нещо подобно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички