Любопитни ротации от Саша Илич: Как се очаква да изглеждат стартовите 11 на "армейците"?


Любопитни ротации от Саша Илич: Как се очаква да изглеждат стартовите 11 на "армейците"?
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3147 0

ЦСКА излиза на стадион "Българска армия" в един от най-важните си двубои през сезона в Първа лига. В събота "армейците" посрещат ЦСКА 1948 като лидер в класирането 2 кръга преди края на шампионата. 

Наставникът на "червените" - Саша Илич, най-вероятно няма да изневери на стила си и ще заложи на любопитни ротации за предстоящата среща, информира "Тема Спорт".

Любопитни рокади в атака

Очаква се специалистът да заложи на двама от ключовите си играчи - Марселино Кареасо и Тобиас Хайнц. Колумбийският нападател се завръща след дадената му почивка при победата над Локомотив Пловдив с 1:0. Норвежецът от своя страна не беше на линия срещу "смърфовете" заради лични причини, което наложи пътуване до родината му. 

Именно той най-вероятно ще стартира на върха на атаката редом до Маурисио Гарсес за сметка на Дюкенс Назон, който виси с картони и ще остане на резервната скамейка. 

Ситуацията в центъра и защитата

Включването на Хайнц в атака дава възможност един от лидерите в отбора - Амос Юга, отново да стартира като титуляр в центъра на терена. До него ще застанат Джонатан Линдсет и самият Кареасо. В защита промени не се очакват. Очертава се Християн Петров, Енес Махмутович и капитанът Юрген Матей да оформят отбраната на "армейците".

Освен Назон, още двама титуляри на "червените" трябва да внимават с натрупаните си картони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички