СНИМКИ: Част от притесненията на феновете на ЦСКА за мача с ЦСКА 1948 са изпариха


СНИМКИ: Част от притесненията на феновете на ЦСКА за мача с ЦСКА 1948 са изпариха
Снимка: Official Facebook page of CSKA Sofia

7210 0

Феновете на ЦСКА бяха изпаднали в паника преди успеха над Локомотив Пловдив през изминалия уикенд, след като не откриха един от новите си любимци в групата - Тобиас Хайнц. 

Зимното попълнение се оказа, че е пуснат от ръководството в извънредна почивка и е пътувал за Норвегия около миналия успех на "червените".

Норвежката липса

По-късно в медийното пространство се появиха въпросителни около това дали той ще е на линия за последните два и изключително ключови двубои за сезона - домакинство на ЦСКА 1948 и символична визита на Левски. 

С началото на последните 24 часа преди последното домакинство на "Армията" за настоящия сезон - от ръководството на клуба видимо опитаха да успокоят по темата своите привърженици с галерия от снимки по време на тренировка. 

Последното развитие около Хайнц

На няколко от фотосите се вижда Хайнц в отлично настроение, като именно той бе сред голмайсторите в Разград, които оформиха крайното 2:2 и оставиха ЦСКА в борбата за титлата преди броени седмици.

Той пък саморъчно реши миналия двубой между ЦСКА и ЦСКА 1948, когато възпитаниците на Илич се наложиха с попадение на норвежкия креативен футболист.

Вижте на какво се надява Тодор Янчев от двубоя ЦСКА - ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички