Главоболия за ЦСКА и Саша Илич непосредствено преди "Вечното дерби" с Левски


Главоболия за ЦСКА и Саша Илич непосредствено преди "Вечното дерби" с Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4987 0

Някои от ключовите играчи на ЦСКА трябва да бъдат много внимателни в действията си в "червеното" дерби срещу ЦСКА 1948, ако искат да бъдат на линия за предстоящото "Вечно дерби" срещу Левски на 7 юни (сряда), съобщава "Тема Спорт".

Застрашени да пропуснат срещата със "сините" са двамата титулярни играчи на армейците – Иван Турицов и Тибо Вион. Родният национал има 4 жълти картона досега през сезона и при ново официално предупреждение ще бъде наказан за един мач. Френският биткаджия пък е бил декориран в жълто цели 8 пъти и го грози санкция за два двубоя. В това число влиза и основният голаджия на "армейците" Дюкенс Назон.

Участие в последните две срещи от кампанията със сигурност няма да вземат контузените Брадли де Нойер и Браян Морено. Нидерландецът ще отсъства до края на годината, след като скъса връзки и вече премина успешна операция в Испания.

Днес (3 юни) ЦСКА ще излезе срещу ЦСКА 1948 в ключов мач, който има потенциала да реши кой ще ликува с титлата. Саша Илич пък е готов да изненада колегата си Атанас Рибарски с доста ротации в стартовия състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички