Ротациите на Илич в ЦСКА готвят мощен капан на ЦСКА 1948


Ротациите на Илич в ЦСКА готвят мощен капан на ЦСКА 1948
Снимка: cska.bg

3742 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, е подготвил поредна рокада на съперника си, който в съботната вечер се явява ЦСКА 1948. Двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg от 18:00 часа!

Странно или не - сърбинът е решен да изненада временния наставник на "червените" Атанас Рибарски, като сред стартовия състав не попадне от първата минута вторият най-резултатен футболист през сезона в Първа лига - Дюкенс Назон

Всъщност това далеч не е прецедент, след като се очертава да се случи за трети пореден път, припомня "Тема Спорт". Всичко започна от шампионската визита на Лудогорец, когато малко преди това се контузи на тренировка и не бе в оптимално състояние. 

Развоят около хаитянина

Миналата седмица срещу Локомотив Пловдив също не стартира от самото начало, а сега е напълно възстановен от травмата в коляното, но по всяка вероятност отново ще изгледа първия съдийски сигнал от скамейката. 

Очаква се сред стартовите 11 да се завърнат Марселино Кареасо, който получи почивка, и Тобиас Хайнц, пропуснал срещата със "смърфовете", защото се наложи да се прибере в родината си поради семейни проблеми.

Норвежецът ще започне на върха на атаката до Маурисио Гарсес, както бе и срещу Лудогорец в гореспоменатия двубой.

Вижте каква сума ще спечели Левски от Вечното дерби!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички