ЦСКА - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме предпоследния шампионски щурм на "армейците"?


ЦСКА - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме предпоследния шампионски щурм на "армейците"?
Снимка: CSKA.BG

3416 0

ЦСКА излиза на стадион "Българска армия" с една единствена цел - да защити първото си място 2 срещи преди края на шампионата. Възпитаниците на Саша Илич ги очаква бурна подкрепа и пълни трибуни срещу ЦСКА 1948 в изключително важен двубой от 34-ия кръг на Първа лига

При записани 25 победи, 5 равенства и 3 загуби, "червените" са първи в класирането с актив от 80 точки, който ги поставя на 1 пред втория Лудогорец. Преднината в преките мачове в полза на разградчани задължава 31-кратните шампиони да се целят само и единствено в успеха до края на кампанията.

Техният съперник от своя страна е амбициран да покаже най-доброто от себе си, за да съхрани третата си позиция в таблицата, осигуряваща участие в европейските клубни турнири. Воденият от временния треньор Атанас Рибарски тим е на 1 пункт пред четвъртия Левски. 

Последният двубой между тези два съперника завърши при резултат 1:0 в полза на ЦСКА като гост в Бистрица. Срещата беше белязана от голям скандал, който остави привържениците на "армейците" извън стадиона-домакин. Въпреки това, възпитаниците на Саша Илич се справиха с гол на Тобиас Хайнц.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата на стадион "Българска армия" е с начален час 18:00 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача ЦСКА - ЦСКА 1948 НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички