Легенди на ЦСКА се обединиха около едно след Лудогорец: Коментираха стореното от публиката


Легенди на ЦСКА се обединиха около едно след Лудогорец: Коментираха стореното от публиката
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

14820 0

ЦСКА допусна болезнено поражение от Лудогорец за финал на календарната 2023-та година. Така и частично празникът за "червените" привърженици бе развален, след като в този двубой отбелязаха и така чаканият последен мач на "Българска армия" в този ѝ вид.

По план следващите домакинства на тима ще са на Националния стадион "Васил Левски", а реконструкцията в дома им ще започне. По този повод стадионът бе препълнен, а на него присъстваха и големи имена от историята на клуба.

След срещата две от тях - Джони Велинов и Христо Янев, се обединиха около едно мнение. Разбира се, става въпрос за това, че феновете на тима подкрепяха през цялата среща отбора и създадоха отлична атмосфера.

"Толкова стана и мач... За сметка на това, което показаха публиката - мачът не беше на ниво. ЦСКА не се отказва от битката за титлата. Не стана мач, но празникът остава. Ние сме със сълзи на очи, но бъдещето е в младите. Надявам се на новия стадион да продължи историята от стария" - заяви Велинов.

"За последен път на митичният за всички нас стадион "Българска армия! Чувствам се благословен да съм част от неговата история и да усетя отново любовта на хората по трибуните" - пък написа Янев в социалните мрежи. След срещата и Мартин Петров говори за ЦСКА, "Българска армия" и феновете на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички