"Не съжалявам": Спас Делев каза защо е реагирал така - скрит момент от камерите


"Не съжалявам": Спас Делев каза защо е реагирал така - скрит момент от камерите
Снимка: ludogorets.com

6013 0

Нападателят на Лудогорец Спас Делев сподели емоциите си след победата дълбоко в добавеното време над ЦСКА. Самият той вкара победното попадение на препълнения "Българска армия" и предизвика скандал с провокацията си след това.

"Всички мои съотборници се раздадоха на максимум. Искахме да покажем, че сме по-добрият отбор и го показахме. Радвам се, че бе пълен стадионът, нека всеки път е така, това дава стимул на играчите да се раздават всеки път на 100%", започна той.

"За да си в Лудогорец, значи имаш качества. Като получи шанс, трябва да го покаже. Имаме много добри футболисти. Знаехме, че ЦСКА играе повече директен футбол, ние искахме да си подаваме топката, че сме по-добре с топката. Показахме, че сме по-добри. Понякога се водим и по техния стил, повтаряхме си го преди мача, че не трябва да се водим по стила им", продължи Делев.

"Може би повлиява прекъсването - нарушава се ритъмът на игра - почваш, спираш, почваш, спираш. Но и миналият път спряха и вкарахме, мисля, че и днес така стана.

Може би малко импулсивно реагирах, защото цял мач... Имаше зад вратата човек, който ме псуваше цял мач. Като вкарах гол, исках да си покажа цялата емоция. Не съжалявам. Играл съм за ЦСКА, но това е минало. Това е моята работа - да вкарвам", каза той за скандала, който отприщи след гола си.

"Всеки един мач в Лудогорец е като финал, трябва да излизаме, да показваме, че искаме да израстваме във всеки мач. Няма значение срещу кой се изправяш. Важно е след днешната победа да пренесем импулса в четвъртък, важно е да го вземем. Ще искаме да измием срама, който получихме там. Видяхте, че големи отбори като Фенербахче също загубиха с голям резултат. Мисля, че ще е съвсем различен мач", завърши нападателят. Ето какви скандални моменти предизвика Делев с провокацията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички