Загубата от Лудогорец боли, но последният "червен" голмайстор на "Армията" утешава феновете (ВИДЕО)


Загубата от Лудогорец боли, но последният "червен" голмайстор на "Армията" утешава феновете (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9925 0

ЦСКА и привържениците на тима се сбогува със стадион "Българска армия" - или поне в този си вид. От идната 2024 година предстои мащабна реконструкция на съоръжението, а отборът ще домакинства на Националния стадион "Васил Левски".

Завинаги в историята

За съжаление на "червените" последният мач на "Армията" завърши с болезнена загуба от Лудогорец дълбоко в добавеното време. Спас Делев вкара единственото попадение в двубоя в 108', за да донесе трите точки на своя тим и да го изкачи на второто място.

Въпреки болезнената загуба, в ЦСКА имат и малък повод за оптимизъм преди да напуснат своя дом. А той е, че последният голмайстор за "червените" е български играч - Християн Петров.

Той вкара за крайното 2:0 при победата срещу Етър в 18-ия кръг на Първа лига. Неговият гол бе в 86', а Линдсет тогава откри резултата сам 2 минути по-рано.

"Мисля, че показахме добро лице. Равностоен мач, в който имахме възможностите си. Нормално е да усещаш напрежение, но ние сме професионалисти и се справяме. Когато играеш за най-добрия отбор в България е нормално да има напрежение.

Доста късен гол допуснахме. Не сме коментирали, щом има гол, то има и грешка. Най-голямата публика в България отново бе на световно ниво. Можем само да се радваме за подкрепата. Остава горчилка, че не взехме трите точки в последния мач на "Армията" от Лудогорец" - пък сподели бранителят след срещата с "орлите". А двубоят с Лудогорец бе помрачен от провокации и грозни сцени в края.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички