Дерменджиев със закачливо изказване за класата на терена от ЦСКА, каза как е Здравков


Дерменджиев със закачливо изказване за класата на терена от ЦСКА, каза как е Здравков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9510 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори след важната победа с 1:0 срещу ЦСКА за неговия тим. Той остана доволен от успеха над "армейците", като заяви, че такива мачове просто трябва да се спечелят.

"За всички футболисти е много важно да има фенове, тук бе пълен стадионът. Лудогорец изигра много силен тактически мач, поздравявам играчите за победата. Много добре знаехме как ще играе ЦСКА и бяхме готови. Едни такива мачове се печелят, точно това направихме. Този един гол носи три точки.

Играчите бяха готови за атмосферата, бяха готови, че ще има прекъсване. Влияе натоварената програма. Видяхте, че тези, които влязоха, си свършиха перфектно работата" - започна Дерменджиев.

Дерменджиев с хаплив коментар за ЦСКА

Впоследствие той отправи закачлив коментар, като сподели, че в четвъртък Лудогорец го очаква доста по-висока класа, отколкото това, което се игра на стадион "Българска армия". Освен това коментира състоянието на Здравко Здравков, който пострада след гола.

"Мислим, че след паузата всички ще бъдат възстановени и ще разполагаме с играчите. Колкото и да е шаблонно, вървим мач за мач, сега се насочваме за четвъртък. Трябва да се възстановят играчите, чака ни сериозен съперник, много по-висока класа от това, което се игра днес.

Има промяна в Лудогорец, тя се вижда. Резултатът срещу Нордселанд в първия мач бе голям, не мога да коментирам причините. Ще направим всичко възможно да се класираме за елиминациите.

Не бива да остава на заден план това, което се случи със Здравков. Стадионът наистина е пълен, феновете би трябвало да си подкрепят отбора и те го правят, но не може да има такива ексцесии. Треньорът е добре" - каза още специалистът.

Вижте и грозната провокация от Делев и още по-грозната реакция: Как полетяха копия и лопати и се стигна до инцидент (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички