Близки кадри от скандала ЦСКА - Лудогорец: Грозна провокация и още по-грозна реакция: Копия, лопати и още (ВИДЕО)


Близки кадри от скандала ЦСКА - Лудогорец: Грозна провокация и още по-грозна реакция: Копия, лопати и още (ВИДЕО)
Снимка: ludogorets.com

10091 0

С много нерви и драма приключи последният мач на стадион "Българска армия", след който започва и така чаканата реконструкция. Емоцията на привържениците на ЦСКА ескалира в негативен план в края на срещата, когато Лудогорец открадна победата с минималното 1:0.

По ирония на съдбата успехът дойде след попадение на играч, който е носил много радост на "червените" в миналото - Спас Делев. Атакуващият футболист обаче се израдва току пред Сектор Г, като към това се присъединиха както негови съотборници, така и хора от щаба на "орлите".

Провокацията на Спас Делев и реакцията от феновете на ЦСКА

Това подразни допълнително запалянковците и даде старт на грозните действия. Треньорът на вратарите при разградчани Здравко Здравков пострада при един от хвърлените предмети. А сред тях се забелязаха метален прът във формата на копие, лопата, топка и други дребни предмети като запалки.

Вследствие на това Здравков бе ударен и падна на земята, държейки се за главата. Той бе изкаран от терена с помощта на други хора от щаба, които го придържаха, тъй като не можеше да се придвижва сам.

Един от лидерите на организираните привърженици на ЦСКА - Иван Велчев - Кюстендилеца, отиде на терена и проведе разговори с хора от щаба на Лудогорец. Деен в действията бе и Густаво Бусато, като в близост бе и Ангел Петричев.

Няколко минути изминаха, докато ситуацията бе успокоена, но със сигурност ще има изключително сериозни глоби за ЦСКА. По всяка вероятност санкции ще последват и за Лудогорец поради провокациите пред феновете на "армейците" - най-вече от страна на Делев, който показно се израдва пред тях.

Вижте повече и за това как шоуто на "червените" фенове бе помрачено с гол в края и как ЦСКА се сбогува с "Армията" след загуба от Лудогорец (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички