Мартин Петров: Атмосферата бе феноменална, но мачът ЦСКА - Лудогорец - слаб


Мартин Петров: Атмосферата бе феноменална, но мачът ЦСКА - Лудогорец - слаб
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2586 0

Бившата звезда на ЦСКА Мартин Петров се възхити на атмосферата, която феновете създадоха на мача с Лудогорец. Той обаче не е доволен от качеството на футбола, който показаха и двата тима.

"Атмосферата беше феноменална, за съжаление, накрая се получиха някои неприятни неща, но във футбола по някой път емоцията идва в повече. Според мен се получи слаб мач, може би напрежението си каза думата, особено в отбора на ЦСКА", започна той пред журналистите.

Запитан какво означава този стадион за него, Петров заяви: "При положение че си минал оттук, с тези феноменални фенове, с атмосферите, с мачовете... Какво мога да Ви кажа? Няма как да Ви го кажа, трябва да го изживеете!".

"Може би, сигурно (от напрежението ЦСКА прегоря в края, бел.ред.). Решенията ще си ги вземат от щаба. Личеше си, че има напрежение през цялото време. И умората, да, все пак и време лошо.

Надявам се с новия им стадион и други отбори да имат възможността да направят нови стадиони, за да присъстваме на такива атмосфери", завърши легендата на "червените". А ето какви ексцесии белязаха последния мач на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички