Кошмарните прогнози за контузията на капитана на ЦСКА Юрген Матей се сбъднаха


Кошмарните прогнози за контузията на капитана на ЦСКА Юрген Матей се сбъднаха
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

3345 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей е преминал днес, 21 март, детайлни медицински прегледи, след като вчера получи тежка контузия по време на сблъсъка с Ботев Пловдив.

Първоначалните лоши прогнози за неговата травма са се потвърдили от направен ядрено-магнитен резонанс, който е показал частично разкъсване на сухожилие на две места и увреден мускул на прасеца. 

От клуба вече са се свързали със специализирани клиники извън страната и тепърва ще се преценява как точно ще протече възстановяването на Матей. На този етап не е известно колко време ще отсъства от терените!

Eто какво написаха "червените" на официалния си сайт:

"Защитникът на ЦСКА Юрген Матей е с частично разкъсване на плантарното сухожилие, частично разкъсване на ахилесовото сухожилие и увреда на медиалната глава на мускула на прасеца.

Това показа ядрено-магнитният резонанс, който капитанът на "армейците" премина днес, след като получи контузия по време на мача с Ботев (Пловдив) вчера следобед.

Така допълнителните изследвания потвърдиха първоначалните притеснения на медицинския щаб на ЦСКА. От клуба вече се свързаха с водещи специализирани клиники в чужбина, за да бъде избрано най-доброто лечение за Матей.

След като специалистите определят начина на възстановяване, ще стане ясен и периодът, през който нидерландецът ще отсъства от терените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички