Бивш играч на ЦСКА: С Кухар, Юги и Вилдсхудковци още ще кретаме


Бивш играч на ЦСКА: С Кухар, Юги и Вилдсхудковци още ще кретаме
Снимка: Официален сайт на Берое

3152 0

Бившият футболист на ЦСКА Иван Бандаловски разкритикува яростно треньора Стойчо Младенов за използването на голям брой чужденци в мачовете си. Днес Младенов излезе с десетима чужденци срещу Ботев (Пловдив) и загуби с 0:2. Според Бандаловски "червените" щяха да завършват на второ или трето място и със само българи в съатава.

"С тези 10 титуляра наемници, и то анонимни, толкова… Турица и Йомов все едно си играят в чужбина… Мухар, Кухар, Бусатковци, Юги и Вилсхудковци и тем подобни герои нормално да има и отлив на публика. Гарантирам че с 11 българчета ще сме отново 2-ри -3-ти, другото е прах в очите на хората и грешна политика и ще си кретаме, ама с мислене от 90 та година и куци пилета толкова…", пише защитникът в една от социалните мрежи след поражението на ЦСКА.

"Жалко за милионите червени, принудени да гледат тези бежанци от всички краища на света, дошли да си вземат заплатката и след 2 години няма никой да помни, че са играли в ЦСКА. Жалко и за самия български футбол, национален отбор и българските момчета с талант…", пише още бившият национал, като постът му бе публикуван с редакторска намеса. А ето кой известен фен на ЦСКА също критикува Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички