Здравко от Ритон жегна Стойчо Младенов: ЦСКА има много добри футболисти, но няма кой да ги подреди


Здравко от Ритон жегна Стойчо Младенов: ЦСКА има много добри футболисти, но няма кой да ги подреди
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13250 0

Емблематичният фен на ЦСКА Здравко Желязков от дует Ритон изрази мнение, че „червените“ не са в битката за титлата. На практика той изрази сериозни съмнения около качеството на работата на треньора Стойчо Младенов.

"ЦСКА вече не е в играта за титлата", отсече Здравко от Ритон пред "Мач Телеграф".

"Нищо не мога да очаквам от този отбор. Притежаваме много добри футболисти, но няма кой да ги подреди на терена. Каква титла... Ние не сме изиграли нито един добър мач тази година. Четох онзи ден, че срещата с Царско село е била най-слабата на ЦСКА... То не е имало силна", категоричен е той.

"Вече дори не можем да обвиняваме съдиите. Играчите на отбора се разхождат по терена като мухи без глави. Двата отбора в България, които са най-добре осигурени, сме ние и Лудогорец", продължи известният певец.

"Това са двата тима, които нямат грижа за нищо друго освен играта. Ще си позволя да се върна назад към мача срещу Локо Сф. Ако треньора на "железничарите" Иван Колев разполагаше с футболистите на ЦСКА, щеше да ни победи. С такива играчи в това слабо първенство и нищо", обяви още той.

"Всеки един истински фен на този клуб е на това мнение и ще ме разбере. Футболистите играят все едно са се срещнали вчера. Не знам кой е виновен за тези слаби резултати. Безидеен отбор, който няма шанс за титлата", завърши Здравко.

А ето кой бивш треньор на ЦСКА пожела да привлече футболист на „червените“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички