Капитанът на ЦСКА: Загубихме битката, но сме в боя, ще видим май месец кой е първи


Капитанът на ЦСКА: Загубихме битката, но сме в боя, ще видим май месец кой е първи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1419 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей говори след болезненото поражение с 0:2 от Лудогорец в дербито на кръга от Първа лига. Централният бранител също подчерта голямата грешка на "армейците" в двубоя, която доведе до загубата. Той призна, че неговият тим остава в боя и е загубил само една битка.

"Играхме добре и фокусирани като отбор, но в два момента на контраатака фокусът ни не беше на 100%. Мисля, че 75 минути се справихме доста добре. Загубихме битката, но все още сме в боя за първото място. Не трябваше да им позволяваме контраатаката, която доведе до дузпата, всички в отбора знаем това. Този гол ни повлия много сериозно.

После опитахме, но играта ни не се получи. Двата отбора се надиграваха, те просто използваха положенията си. Победиха ни с контраатаки. Не само смените им оказаха влияние. Знаехме какво ще ни противопоставят. Играчите им се включиха добре, факт е. Знам, че днес трябваше да победим, но се стигна до тази загуба.

Представихме се доста добре този път в сравнение с мача в началото на сезона. Това е маратон, ще се надиграваме, ще видим месец май кой ще е пръв в класирането, не трябва да губим точки обаче.

Винаги сме показвали, че играем всеки мач до последно - максимално добре физически. Когато губим, не е, защото не сме готови или не сме добре физически. Трябва сега да заредим батериите за следващия двубой" - заяви Матей.

Неговият наставник Стойчо Младенов бе по-критичен, разбесня се на 1 ситуация от мача с Лудогорец и подхвана 3-мата в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички