Треньорът на Лудогорец: ЦСКА е единственият ни конкурент, винаги е било така


Треньорът на Лудогорец: ЦСКА е единственият ни конкурент, винаги е било така
Снимка: LAP.bg

1714 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев смята, че неговият тим напълно заслужено е победил ЦСКА в дербито в Първа лига. Генчев отчете, че разградчани са създали повече ситуации от игра, за разлика от "червените", които са разчитали единствено на центрирания към Кайседо.

"Победата е напълно заслужена за нас, през първото полувреме имаше повече напрежение и не ни се получаваха атаките, както искахме. През второто играчите бяха влезли в мача, бяхме по-спокойни, вкарахме два гола. Бяхме отборът, който създаваше повече ситуации от игра, ЦСКА разчиташе на центрирания към Кайседо", започна треньорът на Лудогорец.

"Всички футболисти, влезли през второто полувреме, се включиха много добре и имаха голяма заслуга за победата. Това искам да виждам - всеки един, който влиза, да даде всичко, което може, да помогне на отбора. Загубата от ЦСКА 1948 дойде в точния момент, защото показа къде сме сгрешили и какво трябва да променим, а реакцията на футболистите бе подобаваща, дори в мача с Цървена звезда - не играхме зле.

В днешния мач трябва да сме доволни от показаното. Реално ЦСКА ни е конкурент, това е единственият отбор, който е най-близо по точки, винаги е било така. Днешният мач ни дава достатъчно голяма преднина пред тях, трябва да подхождаме сериозно до края, да не делим мачовете на важни и по-малко важни. Да се надяваме, че няма да имаме повече контузени футболисти, със здравите спокойно можем да изкараме сезона без никакъв проблем", завърши Генчев.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше бесен след загубата от Лудогорец (подробности четете тук).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички