Стойчо Младенов се разбесня на 1 ситуация от мача срещу Лудогорец, подхвана и тримата в атака


Стойчо Младенов се разбесня на 1 ситуация от мача срещу Лудогорец, подхвана и тримата в атака
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2714 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана бесен след двубоя срещу Лудогорец в дербито от Първа лига. "Червените" загубиха с 0:2, а наставникът бе изключително недоволен от ситуацията при първото попадение за опонента, което дойде след ъглов удар в полза на "армейците".

"Грешка. Един равностоен мач до края. Сериозна грешка. От наш корнер ни направиха контраатака. При четирима наши и един техен. Непростимо. Можехме тактически фаул да направим през целия терен, ние ги съпроводихме по цялото игрище. Това говори много лоши неща за начина на мислене и начина на поведение на терена. Вторият гол също.

Откакто съм станал треньор, говоря, че работим бавно и мудно, лесно ни разгадават. Трябва ни динамика, това става с работа. Елементарна ситуация. Играчите са на дъгата за тази цел, трябва да се спре там. Оставяме го свободно. Това е липса на концентрация и отговорност. Всеки един от нашите състезатели трябва да си поеме отговорност за позицията, на която го поставяме.

И тримата ни нападатели играха слабо. Йомов, Вилдсхут и Кайседо. За Йомов му е за първи път. Атаката бе основният ни проблем. Нищо не е приключило, тепърва маратонът продължава, с мач по-малко сме. Трябва да напредваме в малките детайли. Трябва да сме по-умни, хитри, дисциплинирани. Грешката ни беше детинска.

Трябва да издържим на програмата, да покажем характер. Ротациите трябва да ги правим, за да поддържаме отбора свеж - успешни, неуспешни" - заяви Стойчо. Какво сподели пък героят за Лудогорец от мача с ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички