Христо Стоичков надъха ЦСКА за Лудогорец с ретро снимка от над 30 години


Христо Стоичков надъха ЦСКА за Лудогорец с ретро снимка от над 30 години
Снимка: H8S Hristo Stoitchkov/Facebook

1841 0

Предстои големия сблъсък между двата отбора, които за пореден път са основни конкуренти за титлата от българската Първа лига. До момента безапелационен победител, откакто е в елита, е хегемонът Лудогорец, но от ЦСКА не спират да се надяват, че е време доминацията на "орлите" да бъде прекратена.

Тимът на Станислав Генчев е домакин и сбъсъкът ще се играе в Разград. Той ще стартира в 17:15 часа. Преди него Лудогорец е лидер с 4 точки аванс пред втория - именно ЦСКА. Трябва да се отбележи обаче, че "армейците" са и с двубой по-малко.

Една от най-големите легенди на "червените" Христо Стоичков не пропусна да спази превърналото се в традиция за него надъхване на отбора преди важни и трудни мачове. Този път за целта Камата използва своя ретро снимка от годините, в които играеше за ЦСКА.

Доколкото може да се разпознае, тя е от гостуване срещу Миньор Перник. Стоичков е избрал да не ползва твърде много думи и пожелания и лаконично е написал към въпросната снимка: "Успех, армейци! Напред, ЦСКА!".

Напрежението преди сблъсъка е подклаждано и от "изявите" на ръководни фигури в двата клуба. Последно Петричев защити Домусчиев и нападна Пардю часове преди Лудогорец - ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички