Героят за Лудогорец: Не играхме перфектно срещу ЦСКА, важни са трите точки


Героят за Лудогорец: Не играхме перфектно срещу ЦСКА, важни са трите точки
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1562 0

"Златната резерва" на Лудогорец Мавис Чибота бе избран за Играч на мача в дербито с ЦСКА, спечелено с 2:0 като домакин. Чибота влезе от резервната скамейка през втората част и успя да отбележи едно от попаденията за победата на "орлите".

"Благодаря за наградата. Това не беше перфектният мач от наша гледна точка, но в крайна сметка се справихме и трябва да продължаваме по същия начин. Не спечелихме в Лига Европа, но мисля, че играхме силно там, а днес важни бяха трите точки", започна Мавис Чибота.

"Винаги е важно да спечелиш срещу отбор, който се намира на втора позиция, защото това ще ни даде повече увереност, разбира се - увеличаваме и аванса си на върха.

Когато си на резервната скамейка, виждаш мача по друг начин и когато се включиш, знаеш какво да направиш. Мисля, че си свършихме работата максимално добре. Щастлив съм. Целият отбор си свърши работата.

Най-важното е да нямаме контузени футболисти, в момента имаме доста контузени. Искаме да бъдем шампиони в края на сезона, а във всеки един мач задачата ни е да печелим", завърши Чибота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички