Ще угасне ли нечия европейска мечта: Левски и ЦСКА с ключови битки в Европа


Ще угасне ли нечия европейска мечта: Левски и ЦСКА с ключови битки в Европа
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

5020 0

Двата най-титулувани български отбора - Левски и ЦСКА, излизат в четвъртък за ключовите си европейски битки в турнира на УЕФА Лигата на конференциите. "Сините" посрещат малтийския Хамрун Спартанс в мач реванш на стадион "Георги Аспарухов", докато "червените" гостуват на Сейнт Патрикс в Ирландия.

И докато Левски си тръгна с аванс от един гол от Малта, то ЦСКА заминава с гол пасив за Ирландия, след като допусна късен гол на стадион "Българска армия" преди седмица. Целта и пред двата тима е ясна: отстраняване на настоящите съперници и класиране за плейофите, където ще се състои последната битка за влизане в груповата фаза на турнира.

Левски не трябва да губи от Хамрун на "Герена"

Левски до голяма степен превъзхождаше Хамрун в първия мач, но ранен пропуск от дузпа на Филип Кръстев постави "сините" в трудна ситуация почти до самия край. Късно в продължението на мача Кръстев се реваншира за пропуснатата дузпа с гол от игра, който дава глътка спокойствие преди реванша. За двубоя на "Герена" Sesame предлага 1.26 коефициент за победа на Левски, 5.00 за равен и 9.50 за победа на Хамрун.

ЦСКА задължен да бие в Ирландия

Що се отнася до ЦСКА, "червените" разочароваха с представянето си срещу Сейнт Патрикс, но и със сигурност не заслужаваха да загубят мача по този злощастен начин - след груба грешка в отбрана и късен гол във вратата им. Сега възпитаниците на Саша Илич са амбицирани до краен предел да победят Сейнт Патрикс на техен терен. Sesame оценява шансовете за победа на ЦСКА на 2.05 коефициент. За равенство в мача ставката е 3.14, докато за победа на домакините коефициентът е 3.40.

Ще има ли продължения в мачовете на Левски и ЦСКА?

Предвид факта, че първите мачове завършиха само с по един гол, не е изключено да станем свидетели на продължения. За двубоя Левски - Хамрун Sesame дава 8.00 коефициент да има продължение в мача. За да се случи това, гостите от Хамрун трябва да спечелят с поне един гол разлика (правилото за гол на чужд терен НЕ важи). За продължения в мача Сейнт Патрикс - ЦСКА пък Sesame предлага 3.60 коефициент.

*Коефициентите могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички