Илич: Ще ни е нужен доста шанс за групите на Лигата на конференциите


Илич: Ще ни е нужен доста шанс за групите на Лигата на конференциите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1530 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори директно след успеха на "червените" над Македония ГП в Лигата на конференциите. Те надвиха съперника си с 4:0.

Eто какво каза специалистът:

"Атмосферата бе страхотна! Мисля, че дойдоха много повече привърженици, отколкото през миналите срещи. Сами видяха, че тяхната подкрепа значи много за нас. Най-важното от тази среща е, че продължаваме напред.

През първото полувреме направихме доста грешки. Когато имахме 2-3 гола преднина, някои футболисти решиха да се доказват, а както съм казвал и преди: "Най-трудно е да се играе елементарен футбол".

В Македония отидохме с намерението за добър резултат, но заради собствената си игра и метеорологичните условия - не можахме да го постигнем.

На всеки три дни имаме мач, както и 25 играчи на които да разчитаме. Задачата на централния нападател е да вкарва. Колкото повече вкарват - толкова по-добри резултати ще имаме. Попаденията на останалите играчи са само бонус за нас.

Надявам се, че и през следващите срещи ще продължаваме с тази игра, тъй като през втората част създадохме доста чисти положения", заяви специалистът.

Илич не скри за пореден път факта, че са му нужни още играчи за постигането на големи цели: "За да се класираме за груповата фаза ще ни трябва късмет. Надявам се скоро да имаме един-двама нови футболисти, които да вдигнат класата ни. С моментния състав ще ни е нужен доста шанс.

Не мисля да отменяме следващия мач. Мисля, че имаме достатъчен капацитет към този момент", коментира специалистът.

Ето как се разви мача!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички