Паро Никодимов: Саша Илич е единственото хубаво нещо в отбора


Паро Никодимов: Саша Илич е единственото хубаво нещо в отбора
Снимка: Lap.bg

1318 0

Легендарният бивш полузащитник на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира предстоящия мач реванш  на "армейците" от Лигата на конференциите срещу Македония Гьорче Петров. Пред "Мач Телеграф" Паро не пропусна да похвали наставника на "червените" Саша Илич.

"Единственото хубаво нещо на този отбор е, че дойде треньор който "бута" и българите, и младите момчета и ги слага. Поема риска и ги слага в състава. Само адмирации. Това е перспективата, а не да даваш пари за недоказани чужденци от долните дивизии", заяви бившият халф.

"На мен ми харесва Илич, защото предишните не рискуваха. Дори и българските треньори не смееха да пускат тези млади момчета. Сега по 4-5 българчета ти радват окото, защото се раздават доколкото могат. Да, ще бъркат, защото са млади. Важното е да имат мерак и да горят на терена - ето това иска публиката. Даже и при някоя загуба няма да ги упрекнат толкова.

Няма какво да се изчаква в четвъртък. Още първото полувреме ЦСКА трябва да подскаже на съперника, че не са за този турнир. Нужна е атака! ЦСКА не е кой знае каква класа в този състав, но с желание и раздаване може да си свърши работата. Ако не могат да бият Македония ГП, по-добре да им отворят портала и да си заминават. Изобщо не си и помислям, че може да стане някакъв гаф", допълни още той.

Ето какво каза великият Петър Жеков за предстоящия сблъсък с Македония ГП и за Дюкенс Назон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички