От ЦСКА: Всичко за дуела с Македония ГП е готово, очакваме ви!


От ЦСКА: Всичко за дуела с Македония ГП е готово, очакваме ви!
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1471 0

Столичният ЦСКА официално съобщи, че стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания за предстоящия мач-реванш от втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите срещу Македония Гьорче Петров.

Ето изложението от "червените" без редакторска намеса:

Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров (Северна Македония). Делегатът на срещата - Душко Грабовац от Хърватия, инспектира за последно "Армията" и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Македония ГП ще бъдат в жълто-черна екипировка. Българският вратар ще бъде със ярко зелено облекло, а стражът на противника - с лилаво.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Марсел Бирсан (главен), Раду Гингуляк (първи асистент), Мирча Григориу (втори асистент), Юлиан Дима (четвърти), а Ханес Каасик от Естония ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

За срещата все още има билети в продажба.

Цените им са както следва:

- Сектор А - 15 лева

- Сектор В - 12 лева

- ВИП ложа - 130 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Преди двубоя ръководството отново е организирало "Армейски следобед", който започва в 17:00 часа на стадиона - с DJ Cass. В 17:15 ще има игра за точност. За 17:30 часа е предвиден тур в музея на ЦСКА, а в 18:00 часа състезание за скорост и турнир по джага. В 18:15 следва семеен футбол.

В 19:30 часа специален гост в детския кът на стадиона, който е изграден между секторите "А" и "Г" ще бъде легендарният Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички