Филипов: Илич отговаря изцяло за спортно-техническото развитие на ЦСКА


Филипов: Илич отговаря изцяло за спортно-техническото развитие на ЦСКА
Снимка: Cska.bg

1358 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде подробно интервю пред "Диема Спорт" за случващото се в клуба. Той засегна темите около първите срещи на тима за сезона, треньора Саша Илич, като не пропусна да коментира и голмайстора от последния двубой - Асен Дончев.

Шефът в клуба е категоричен, че сръбският наставник отговаря изцяло за спортно-техническото развитие на отбора и ще помогне много на ЦСКА с упорита работа.

"Подготовката върви нормално, има настроение. Надявам се да стане хубав мач и да продължим. Всяка победа дава импулс и самочувствие на отбора. Дончев даде хубав пример: Трябва да се стреля, за да се вкара. Хубав гол. Не искам да давам индивидуални оценки, но Дончев е много трудолюбив и голът е награда за упоритостта му.

Илич показа, че за него няма значение българин или чужденец. В ЦСКА не може да се дава безкрайно шанс. Трябва да се трудиш и да грабнеш възможността. Саша Илич отговаря изцяло за спортно-техническото развитие на отбора. Моите впечатления са, че Илич и щабът му работят упорито. Той е голямо име във футбола, ставал многократно шампион.

Този му характер ще помогне много на ЦСКА. Хубаво е, че Илич не се задоволява с малко, но отборът трябва да показва добри игри и желание за победа от началото до края. Резултатите в първите 4 мача…можеше да спечелим в "Надежда", но спрямо играта не заслужавахме. Всеки, който гледа ЦСКА знае какво е желанието ни: добра игра и максимално раздаване на терена.

Статичните положения са голяма част от футбола и статистиката го показва. Саша Илич набляга много на тях, той е от 2 месеца треньор и мисля, че с времето ще развие офанзивния футбол на състава", завърши Филипов.

Вижте какво каза треньорът преди реванша с Македония ГП!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички