Преди реванша с Македония ГП: Саша Илич разкри от какво в ЦСКА е доволен и от какво не


Преди реванша с Македония ГП: Саша Илич разкри от какво в ЦСКА е доволен и от какво не
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1981 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция преди утрешния (28 юли, 20:00 часа) мач-реванш срещу Македония Гьорче Петров от втория кръг на квалификациите за турнира Лига на конференциите.

"Със сигурност един ранен гол ще ни помогне доста. Да не забравяме, че това е елиминационен мач и ще имаме достатъчно възможности. Имаме играчи с изравнени сили и в зависимост от противника избираме на кого да разчитаме", започна сърбинът и добави:

"Нямаме нови проблеми с контузени футболисти - Митко Митков, Бисмарк Чарлс и Марк-Емилио Папазов лекуват травми, но с останалите нямаме проблеми. Знам, че ЦСКА трябва да създава много повече ситуации за гол. В предишните мачове имахме още няколко ситуации за попадение, но това със сигурност не е достатъчно за отбор от ранга на ЦСКА".

44-годишният специалист разкри и от какво е доволен и от какво не в играта на "червените":

"Доволен съм от енергията и желанието, които играчите показват. Изключително съм недоволен от техническите грешки, които правим. Това ни кара да губим много сили, за да си върнем топката. Основният ни проблем в мача с Черно море бяха многото елементарно загубени топки, които футболисти с качества, каквито са нашите, не трябва да допускат".

"Играем срещу отбор, който има своите качества, но играем на нашия стадион, пред нашите фенове и се надявам, че ще постигнем добър резултат и ще продължим напред. Ние имаме нужда от феновете. Тяхната подкрепа дава енергия на отбора да играе по-добре. Трябва да върнем привържениците по трибуните с играта, която показваме", допълни още Саша Илич.

"Очаквам много по-добра реакция от моите футболисти от това, което показаха в Македония. Утре ще видим. Със сигурност противникът си е починал повече, защото не е играл между двете срещи. Ако обаче играем както аз искам, няма да има значение дали Гьорче Петров са почивали повече".

"Изобщо не мисля за отпадане, мисля само как да отстраним Македония Гьорче Петров. Всички футболисти са потенциални титуляри. Няма значение кой вкарва гол, важно е какво показва даден играч в тренировките. Дали тренираме дузпи? Знам, че последните две години отборът е стигал до дузпи. Не сме тренирали дузпи - повече се занимаваме с играта, която искаме да покажем", каза за финал треньорът на ЦСКА.

Вижте още: Аспарух Никодимов скастри "червените" фенове за бойкота им

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички