Гриша Ганчев "напуска" ЦСКА за 4-ти път през последните 5 години


Гриша Ганчев "напуска" ЦСКА за 4-ти път през последните 5 години
Снимка: http://lap.bg/Emona Tsoncheva

2501 0

Новината, че Гриша Ганчев се оттегля от ЦСКА, дойде като гръм от ясно небе както за обикновените зрители, така и за феновете на "армейците", които надали са очаквали подобен ход от собственика на клуба. Какво се крие зад решението на Ганчев и колко окончателно е то - въпроси, на които към момента само можем да гадаем.

Ако обаче се обърнем към близкото минало, то ще установим, че това не е първият път, в който Гриша Ганчев взима подобно решение. За последните 5 години това е четвърти случай, при който собственикът на ЦСКА "напуска" отбора, пише "Спортал". В предишните три пъти Ганчев не спазва заканата си и остава на стадион "Българска армия".

Първият случай датира от ноември 2016 г., когато ЦСКА прави "хикс" с Верея и се срива до пето място в Първа лига. След мача треньорът Едуард Йорданеску подава оставка, а Ганчев свиква извънредна вечерна тренировка, на която кара играчите да вкарват на празна врата. Това води до критики от част от феновете към Ганчев, който пък се ядосва и заплашва, че ще си тръгне.

През декември 2018 година Ганчев отново се кани да напусне ЦСКА, макар и неофициално. След мач със Славия, завършил с поражение за "армейците", тарторът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца обявява, че Ганчев обмисля оттегляне след Коледа, като причината отново са фенове, които са ядосали бизнесмена.

През март 2020-а фенове отново ядосват Ганчев, след като издигат плакат с надпис "Господине, докога ще си играйкаме?". Появяват се слухове в медиите, че Ганчев може да си тръгне от ЦСКА, но това не се потвърждава. В същия стил "Офендърс" разкритикува Гриша Ганчев в своята публична декларация от преди няколко дни, което, според официалната версия, е преляло чашата за бизнесмена.

А как старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира решението на Гриша Ганчев - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички