Стана ясно с какви хора е говорил Ганчев след срещата за ЦСКА


Стана ясно с какви хора е говорил Ганчев след срещата за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

12137 0

Известен факт е, че турболентните часове в ЦСКА продължават след анонса по-рано през седмицата на Гриша Ганчев, че се оттегля от финансирането на клуба, заедно с един от другите собственици Юлиян Инджов.

Както по-рано в четвъртък Sportlive.bg ви съобщи, президентът на ЦСКА е провел среща с привърженици на клуба в своите офиси в столичния квартал Дианабад.

Босът на „червените” е водил разговори с бизнесмени от цесекарските среди, като хората, които са били на срещата са с по-сериозен финансов статут, научи Sportlive. След нея единствено журналистите опитаха да задат въпроси към финансовия директор на "червените" - Трифон Попов.

Финансистът в клуба единствено спомена, че не се е дискутирало нищо по време на срещата и няма взети решения, след което се качи в автомобила си. 

Иначе, Гриша Ганчев и Юлиян Инджов разполагат с по 40% от контролния пакет акции в клуба, докато останалите 20 са в легендата на българския футбол – Христо Стоичков. А, това ли заслужава ЦСКА? Може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички