Ето как от ЦСКА 1948 коментираха обединение с ЦСКА-София


Ето как от ЦСКА 1948 коментираха обединение с ЦСКА-София
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7769 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че основната цел винаги е била да има само едно ЦСКА. Думите му са по повод изказването на изпълнителния директор на ЦСКА-София Пламен Марков, че е възможно обединение между двете ЦСКА. Впоследствие Марков опроверга да е имал предвид подобно нещо, като коментира, че думите му са били извадени от контекста.

"Нашата дългосрочна цел винаги е била да има един отбор ЦСКА. Той да играе на "Армията" и всички да сме заедно, но същевременно да няма нищо общо с отбора на Литекс. Това рано или късно ще се случи. За съжаление обаче смятам, че този момент не е узрял, тъй като според мен нещата, които в момента се случват на "Армията" са блъф. Това вече се случва за трети или четвърти път. Не мисля, че ще има каквато и да е промяна", заяви Гьонов пред "Спортал".

В същото време финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов е категоричен, че няма да има обединение. Това става ясно от негови коментари в профила му във Фейсбук, където откровено се подиграва с отбора на ЦСКА-София. На въпрос дали ще има обединение, Найденов отговаря: "Ко? Не!"

Междувременно стана ясно, че ЦСКА 1948 ще създаде нов отбор (подробности четете тук).

Темата "ЦСКА" продължава и в тези материали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички