Бивш собственик на ЦСКА се усъмни в мотивите на Гриша Ганчев


Бивш собственик на ЦСКА се усъмни в мотивите на Гриша Ганчев

3956 0

Бившият собственик на ЦСКА и една от най-недолюбваните фигури на "Българска армия" - Александър Томов, или както го наричат феновете на тима Лупи, заяви, че не вярва на изтъкнатата от Гриша Ганчев причина за напускането му, а именно въпросите на "Офендърс" за изходящите трансфери в клуба. 

Първо, трябва да се изчака дали решението на Гриша Ганчев е окончателно. Би било много тежко за клуба да напусне в този момент, остават решаващи 3 месеца от този шампионат. Вторият сценарий е наистина той да си тръгне - не знаем какви са причините за това", изрази мнението си Томов пред "Sportal".

"Аз не вярвам, че причината е фенска декларация. Такива декларации е имало много пъти, а и в самата декларация няма нищо обиждащо - просто привържениците са загрижени за любимия отбор", сподели още той. 

Какво се случва в ЦСКА? 

"Червените" запалянковци преживяха тежки два дни, откакто Гриша Ганчев обяви, че напуска ЦСКА. Собственикът на клуба няма намерение да се отметне от думите си и е готов да се раздели с основния пакет акции срещу сума, по-малка от 80 хиляди лева. Процедурата по джиросването на акциите е готова и остава да се намери само нов собственик на армейците. 

В четвъртък се проведе среща между бившия бос на Литекс и фенове на ЦСКА в офиса на бизнесмена в "Литекс Тауърс". След срещата обаче никой не пожела да даде коментар за това, което се е обсъждало, но по информация на Sportlive.bg на събранието са присъствали фенове с "по-големи финансови възможности"

Засега мълчанието на "Армията" продължава  с пълна сила, като нито един от ръководните фактори в клуба не е изразил категорична позиция. Единствено Пламен Марков говори подробно пред медиите, но само за да обяви, че ЦСКА е в добро финансово здраве поне до края на сезона. 

Истинските причини за решението на Гриша Ганчев все още не са обявени, но почти всички фенове и анализатори са категорични, че едва ли декларация от феновете би довела до толкова крайно решение на собственика. 

Още по темата: 

Фарс и тишина - това ли заслужава ЦСКА? 

Две от звездите на ЦСКА искат да бягат 

Два топ трансфера провалени в ЦСКА след новината за Ганчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички