Акрапович: Решението на г-н Ганчев ни изненада, благодаря му за силния отбор


Акрапович: Решението на г-н Ганчев ни изненада, благодаря му за силния отбор
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

2166 0

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович обясни как е приел решението на собственика Гриша Ганчев и съдружника му Юлиян Инджов да напуснат клуба. Босненският специалист заяви, че той и всички в отбора са били изненадани от тази стъпка.

"Всички бяхме изненадани. Това се е случило. Трябва да го приемем като професионалисти. Тази ситуация не е по-лоша от онази, която имах като футболист. Говорих с отбора. За мен не е нещо ново. Ние сме професионалисти. Трябва да се концентрираме за следващия мач. Искам играчите да се раздават на терена и да дават всичко от себе си", коментира Акрапович на пресконференцията преди мача с Черно море.

"Аз мога да говоря само за следващия мач, това ме интересува. Аз съм треньор, грижа се за спортни неща. Благодаря на г-н Ганчев, той ми подари силен отбор. И искам да продължавам в тази посока. Искаме да зарадваме нашите фенове с победа", добави треньорът.

"Играчите не са се радвали на новината. Те се мотивираха да се раздават повече и да зарадват феновете. Трябва да влизаме в единоброства, да сме агресивни на терена и да събираме точки", каза още Акрапович. А кой човек от ръководството на "червените" се твърди, че си тръгва след оттеглянето на Ганчев и Инджов вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички