Голяма радост, но и част тъга: Емоционален Филип Филипов преди ЦСКА - Лудогорец


Голяма радост, но и част тъга: Емоционален Филип Филипов преди ЦСКА - Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1433 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов направи изявление часове преди голямото дерби между "червените" и Лудогорец в Първа лига, което ще бъде и последен мач за столичани на стадион "Българска армия" преди застрояването му. Той разказа, че чувствата около съоръжението са смесени, посочвайки, че има както радост, така и тъга.

Смесените чувства у Филип Филипов

"Лично за мен чувтсвата са смесени. Разбира се има носталгия от една страна, защото от дете съм на този стадион, играл съм за първия отбор на ЦСКА, имах честта да бъда в този голям отбор на ЦСКА. При мен са смесени чувствата, но разбира се и една голяма радост предвид това, че ЦСКА ще има нов, модерен, хубав стадион", заяви Филипов пред "dsport".

"Първият ми спомен как да не си го спомням. Първият ми спомен, бях на 17 години и Димитър Пенев ме взе за първи път в групата за мача с Рода. Тогава групата бе от 16 човека и бе много трудно да влезеш в големия отбор на ЦСКА за такъв важен мач, какъвто бе мачът с Рода".

"За мен всеки един мач е голям спомен и голямо преживяване, голяма чест, че съм имал възможността да играя на този велик стадион. Иначе една от най-паметните победи на този стадион, която имам, когато победихме може би един от най-силните отбори на Ювентус с 3:2", добави още управникът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Има ли пререкания в отношенията между Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички