Христо Стоичков: След последния съдийски сигнал на "Армията" сълзите ми ще потекат (ВИДЕО)


Христо Стоичков: След последния съдийски сигнал на "Армията" сълзите ми ще потекат (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3336 0

Най-успешният български футболист в историята - Христо Стоичков, участва в емоционално видео по повод предстоящия бенефис на дома на ЦСКА - стадион "Българска армия".

Какво предстои?

31-кратните шампиони ще изиграят последния си мач на митичното съоръжение в познатия му вид. "Армейците" приемат Лудогорец в неделя (10.12) от 17:45 часа.

Над 20 000 в Борисовата градина и мнозина пред екраните се очаква да изпратят митичния стадион към така мечтаната му реконструкция. Сред тях ще бъде и самият Стоичков, който сподели, че едва ли ще успее да сдържи сълзите си след последния съдийски сигнал.

"Колкото и хора да дойдат, ще има много сълзи. Аз ще съм един от тях - споменът си е спомен. Поглеждайки в годините назад и стъпвайки сега на този стадион, за много хора в неделя ще бъде голяма радост, че са преживели големите победи на ЦСКА. Също така обаче ще е тъжнен момент", започна той и продължи.

"Нека текнат сълзи от любов, обич, уважение към тези четири букви. Това е историята на ЦСКА. Само след няколко дни този стадион няма да го има. Сигурно на мен след последния съдийски сигнал ще ми текнат сълзите", добави Стоичков с много емоционален тон.

Същевременно една от звездите на "червените" се среща с феновете като част от инициативите около последния мач (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички