Говори ли си Христо Стоичков с Гриша Ганчев и сърдит ли му е? Камата отговори


Говори ли си Христо Стоичков с Гриша Ганчев и сърдит ли му е? Камата отговори
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4303 0

Един от най-големите любимци на ЦСКА Христо Стоичков, който има и дял в клуба, отговори на любопитен въпрос. В миналото са се появявали твърдения, че Камата не е в добри отношения с благодателя на "армейците" Гриша Ганчев.

Именно това запитване бе отправено към него, а легендарният номер 8 бе категоричен. "Нямам право да му се сърдя" - сподели Стоичков. Той призова и да бъде питан Гриша Ганчев колко често двамата се чуват всяка седмица.

"Питай го г-н Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Защо трябва да е публично? Аз нямам право да бъда сърдит на Гриша Ганчев. На Гриша Ганчев кой може да му бъде сърдит в държавата?

Единственият човек, който е дал толкова много за спорта, толкова много за борбата, толкова много за другите спортове, толкова много за футбола. И продължава да дава въпреки спънките от някои протестиращи" - заяви той пред подкаста на "Код Спорт". Междувременно стана ясно, че Христо Стоичков и Гриша Ганчев ще присъстват на последния мач на "Българска армия" - ЦСКА срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички