Любимец на "червените" фенове се размечта за титла и втора Купа с ЦСКА


Любимец на "червените" фенове се размечта за титла и втора Купа с ЦСКА
Снимка: Cska.bg

1502 0

Един от най-добрите и постоянни футболисти на ЦСКА - Густаво Бусато, по всичко личи ще се държи мъжки и ще стартира от първата минута на така важния двубой на "армейците" с Лудогорец.

Оптимизъм на "Армията"

Дни преди дербито с разградчани бразилският страж сподели очакванията си за настоящия сезон. Той не крие, че мечтае не само за титла, но и за втора купа с червената фланелка.

"Много съм щастлив тук, намираме се в уникален период. В момента сме в поредица от 19 мача без загуба във всички турнири. Сега застудя в България, но за 5 сезона съм се адаптирал с климата. Играл съм и в мачове на минус 10 градуса. Малко е плашещо, но съм свикнал", споделя вратарят пред изданието "ocuriosodofutebol.com.br" и продължава и с целите, амбициите си и изминалия мач със Славия.

"Искам да спечеля втората си Купа на България, а заедно с това с това и титлата. Беше изключително труден мач. Местно дерби, при това гостуващо. Слава Богу, се възползвахме от един шанс, а след това с много умна игра съумяхме да запазим резултата и да се класираме напред", допълни още Густаво Бусато.

Какво се случи и какво предстои?

"Червените" отстраниха "белите" с 1:0 в 1/8-финален двубой за Купата на България. Бразилецът на няколко пъти се намеси страхотно, но 10-тина минути преди последния съдийски сигнал бе контузен и напусна принудително.

SportLive.bg разбра, че стражът все пак ще стисне зъби и ще вземе участие в мача с разградчани, който е и последен на стадион "Българска армия" в познатия му вид. Срещата ще се състои в неделя (10.12) от 17:45 часа.

Същевременно ръководството на "червените" обяви програмата и мерките си за сигурност на мача. Напук на тях пък запалянковците се готвят да бъдат много повече от позволения капацитет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички