Филипов за съдията: Притесненията ми се потвърдиха, нашите хора бяха усмирени


Филипов за съдията: Притесненията ми се потвърдиха, нашите хора бяха усмирени
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4857 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, сподели вижданията си за головото реми при визитата на "червените" в Разград на Лудогорец, която отново бе споходена от куп спорни ситуации. 

Шефът призна, че в клуба са имали притеснения преди двубоя и те са се потвърдили. Бившият играч подчерта, че куп картони са били пресилено показани от Кабаков.

Мнението на Филипов

"Не съм запознат с публикацията на клуба. За двубоя мнението ми е, че се получи много добър мач - интересен, интригуващ, с положения и голове. Игра се добър футбол от двата отбора, които се борят за шампиони. В доста от ситуациите бяхме ощетеният отбор. Още в началото не ни беше отсъдена чиста дузпа, след това бързо ни бяха дадени картони точно на агресивните хора в средата на терена, което ни лиши от агресията в нашата игра.

Изиграхме силен мач и нямаше да бъде незаслужено, ако бяхме спечелили. Напротив - трябваше да го спечелим. Тази ситуация с Игор Тиаго не можах да я видя много добре. Ако има съприкосновение с Бусато - да, не съм я гледал, не мога да кажа 100 процента дузпа или не. В нашата ситуация ясно се виждаше бутането в гръб на Хайнц.

Имахме притеснения днес за съдийството и те се потвърдиха. Имам претенции за многото картони, които се показаха в ситуации, в които не трябваше. Много рано в мача нашите хора бяха усмирени да не играят агресивно", категоричен бе Филипов.

Ето какво сподели Саша Илич след 2:2 между Лудогорец и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички