Филип Филипов отговори: Защо в ЦСКА няма достатъчно български играчи?


Филип Филипов отговори: Защо в ЦСКА няма достатъчно български играчи?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5465 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде интервю, в което засегна любопитни теми. Една от тях бе тази с малкото българи в състава не само на "червените", но и на другите тимове от Първа лига. Запитан на какво се дължи това, той отговори:

"И на мен ми се иска наистина да има повече българи в отборите, но в последните години просто не се работи адекватно в школите. Няма достатъчно български футболисти, които да разполагат с необходимите качества, за да преследват високи цели - и при нас е така, и в Лудогорец също.

По тази причина всички се насочват към чужденците. Ние се опитваме да променим това нещо при нас, но е нужно време" - отговори Филипов за Българската национална телевизия.

Изпълнителният директор на ЦСКА сподели и очакванията си за новия стадион "Българска армия". Той отсече, че е сигурен, че в най-скоро време "армейците" ще имат стадион, на който да си играят мачовете.

"Най-голямата битка за стадиона беше спечелена от собствениците. Успяхме да си вземем "Армията" и се надяваме в най-скоро време да започнем строеж. Дано в близките години ЦСКА да има стадион, на който да си играе мачовете. Аз съм сигурен, че това ще бъде факт в най-скоро време" - завърши директорът.

За "червените" предстои дерби срещу Лудогорец. То ще се състои днес (30.04) от 20:15 часа на "Българска армия". Ще можете да следите дербито от Първа лига ЦСКА - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички