Ситуацията, която вдигна градуса в Разград и накара Моци да подивее срещу Кабаков (ВИДЕО)


Ситуацията, която вдигна градуса в Разград и накара Моци да подивее срещу Кабаков (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

7612 0

84 минути игра! Точно толкова бяха изминали на "Хювефарна Арена", когато се разигра една от най-коментираните ситуации след зрелищното реми между Лудогорец и ЦСКА - 2:2. 

В конкретната ситуация голямата звезда на домакините - Игор Тиаго, нахлу в наказателното поле на "червените", но моментално в краката му се хвърли Бусато и изби топката,  а зад него спринтираше плътно Мено Кох, за който имаше съмнения, че може да е попречил на нападателя неправомерно.

Действията на главните лица

Главният арбитър Георги Кабаков за пореден път в спорна ситуация подмина положението, а ВАР не преразгледа ситуацията или поне не се стигна до сигнал за нарушение или личен преглед от сочения за съдия №1 на България. 

След двубоя в изказванията си и двамата треньори се обединиха около тезата, че от ВАР е трябвало поне да преразгледа ситуацията, но Илич направи уточнението, че за ЦСКА е имало две подобни спорни ситуации. 

Развитието най-тежко прие легендата на домакините и настояща част от щаба Козмин Моци, който първоначално бе готов да влезе в схватка със скамейката на ЦСКА, а по-късно причака Кабаков пред тунела, за да му държи сметка около спорното положение.

Ето какво каза Ивайло Петев след 2:2 между Лудогорец и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички