Директор в ЦСКА недоволства от решението за домакинството на Черно море, не вярва и във феърплея


Директор в ЦСКА недоволства от решението за домакинството на Черно море, не вярва и във феърплея
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2776 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов не остана доволен от решението на Апелативната комисия относно мача с Черно море. "Червените" ще имат право да играят пред публика, но не на "Българска армия", а на стадион, разположен поне 50 км от София.

Недоволство от взетото решение

"Аз не съм доволен от това, което се реши. Нашето желание беше мачът да се играе на "Армията". Там е нашият дом. Това решение не ни задоволява, като единственото предимство е, че ще има фенове на мача, които ще подкрепят отбора. Това наказание ни поставя в неравнопоставено положение с отбора, с който се борим за титлата и ни отнема от домакинствата, които са предимство в мачовете. Промени се, вече не вярвам във феърплея до края на първенството", заяви Филипов след заседанието.

 "Ние току що научихме за промяната на наказанието, че трябва да осигурим стадион на 50 километра от София. Ще обсъдим въпроса и до няколко часа ще имаме решение, защото трябва да се заемем и с организацията на мача, който е в понеделник. Винаги на "Армията" атмосферата е друга, увереността ни е друга. Да, тази година имаме рекорден брой победи в първенството като гост, но според мен „Армията“ си е "Армията", тя е нашият дом и трябва там да си домакинстваме", допълни той.

Прекалено строго наказание

"Не знам дали като удар от БФС. Не одобрявам постъпката на нашите фенове на мача с Лудогорец. Говорихме да не се преминават границите, но тези два мача са прекалено строго наказание за това, което се случи на мача с Лудогорец и ако гледаме отпреди това наказанието на други отбори, те бяха много по-леки спрямо нашите". Той допълни, че всичко е в ръцете на отбора и ако спечелят оставащите 5 мача, то ще станат шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички