Саша Илич не спести нищо на съдиите: ВАР да си върши работата, доволен съм от играчите


Саша Илич не спести нищо на съдиите: ВАР да си върши работата, доволен съм от играчите
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5151 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, сподели мнението си след резултатното реми 2:2 при визитата на Лудогорец в 32-рия кръг на Първа лига.

Сръбският наставник е категоричен, че пред "червените" нищо не е приключило, като той е изключително доволен от представянето на възпитаниците му както в събота, така и в изминалите две срещи от турнира. 

Мнение на Саша Илич

"Изключително съм доволен от играта на тима. Изключително агресивното поведение ми хареса и скромното ми мнение е, че бяхме по-добри. Завършихме наравно, до края ни остават по 3 срещи, ще дадем всичко да спечелим и ще чакаме те да сгрешат.

Аз съм емоционслен човек, някои неща не са ми ясни и не знам как в спокойните първи 20 минути - получихме 3 жълти картони. Винаги се опитва да гледам реално, ВАР трябваше да прегледа за дузпа на Лудогорец, но имаше и две ситуации за ЦСКА. ВАР трябва да си върши работата по-сериозно, за да не се стига до напрежение. 

Картоните ни повлияха. Лудогорец е добър отбор, с добър треньор и само с агресия може да го спрем.

За три влизания получихме три картона за 20 минути, които не са реални. След това футболистите внимават с действията си. Повече няма да говоря за съдията, минало е. Много съм доволен от показаното срещу Лудогорец и в трите мача. Взехме само точка, но само с агресия може да ги спре.

Назон има проблем с коляното. Аз и моят щаб решихме, че може да влезе само в определен момент. Вкарахме чудесни голове. Този на Хайнц беше страхотен. Вторият пък бе резултат на агресията на Марселино. Само от резултата не съм доволен, но не мога да го променя. 

Мисля, че в такива мачове трябват играчи с опит, като тези в защита. Във футбола се вкарват голове след грешки. В първия Десподов се възползва от скоростта си, а след това Тиаго от ръста си. 

В битката сме, дори и със загуба щяхме да сме в битка. Хубаво е, че в този плейофи всеки се бори за нещо", категоричен бе Илич.

Ето какво каза и Тобиас Хайнц след резултатното равенство между Лудогорец и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички