Феновете на ЦСКА убедени за ЦСКА 1948 - Лудогорец, каква обаче е реалността?


Феновете на ЦСКА убедени за ЦСКА 1948 - Лудогорец, каква обаче е реалността?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

12381 0

ЦСКА 1948 - Лудогорец безспорно е сред най-любопитните срещи на 33-тия кръг от Първа лига, след като пред "орлите" 12-тата титла никак не е сигурна, а "червените" продължават да мечтаят за бронзовите медали и директна квота за европейските квалификации. 

Двата тима премериха сили едва преди 4 дни, когато разградчани спечелиха за 3-ти път Купата на България в историята си, докато това можеше да е първи трофей за съперника им. 

Смут на "Армията"

Двете срещи в рамките на броени дни накара запалянковците на временния първенец в класирането - ЦСКА, да се осъмнят, че ще се стигне до уговорка между двата тима и всеки от тях ще вземе, каквото му е нужно.

Това напълно удовлетворя отборите, след като днешният домакин щеше директно да си осигури борба в Европа с триумф за Купата, но на терена резултатът 1:3 потвърди кой е по-добрият тим.

Позиция от Разград 

След края на срещата се стигна и до изявление от страна на един от собствениците на 11-кратните шампиони - Георги Домусчиев, който обясни, че няма как да има каквито и да е било уговорки.

Мнение на феновете

По никакъв начин обаче не паднаха съмненията на "Армията", че в Бистрица ще протече протоколен двубой, с който шансовете на ЦСКА за евентуален трофей през сезона отново да намалеят. 

През последните дни най-активна по темата бе фенстраницата "Червена София", която се радва на над 33 000 харесвания и дори намеси подалият оставка бивш капитан Тодор Янчев. Прави се твърдението, че оставката му е свързана с въпросните теории и отново категорично се заема позицията, че мачът ще завърши с успех за гостите, както смятат и букмейкърите.

"ТЯ подаде оставка, защото е отказал да полегне в неделя на големият брат... Цеката го изхвърлил, защото е казал, че победата на Лудогорец е на всяка цена и не трябва да се коментира. 

Треньорът на дубъла на отборчето от Бистрица е бил готов с отворени бузи да поеме любовта на по-големият брат...

В неделя ще има порно ...

PS: За подобен разговор с Томаш, сподели и Крушарски, но явно дъртия е бил по-убедителен и Сашко пусна юноши, за да е сигурен, че ще загуби, но в събота ...", пишат от страницата в социалните мрежи/

 

Категоричната статистика

Трябва обаче да се отбележи, че на практика Лудогорец трудно играе с ЦСКА 1948, особено далеч от дома. В 4 шампионатни срещи в или около София - "орлите" имат един успех с 3:0, две поражения с 1:3 и 0:2, както и реми - 2:2. 

Срещата в Разград през кампанията също завърши при равенство - 1:1, като на практика "червените" ощетиха Лудогорец с цели 4 точки през настоящата кампания. 

Освен това ЦСКА 1948 има нужда от 3-тото място, за да е сигурен, че ще играе в Европа, без да преминава през бараж. При неуспех рискува да бъде изместен от Левски до края.

Ето къде да гледате ЦСКА 1948 - Лудогорец НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички