С договор за 3 години: Бивша фигура в ЦСКА ще връща клуб във Висшата лига


С договор за 3 години: Бивша фигура в ЦСКА ще връща клуб във Висшата лига
Снимка: LAP.BG/ Ilian Telkedjiev

8654 0

Бившият директор в родния ЦСКА - Кристиано Джарета, удължи контракта си с английския Уотфорд с три години. Именно преди толкова той се завърна в клуба като спортен директор, след като прекара 18 месеца на "Армията".

Трябва да се отбележи, че откакто е част от клуба - на няколко пъти се спекулираше, че футболисти от Острова може да акостират в Борисовата градина, но това се случи единствено със Синклеър и Пеняранда, но периодите им бяха разочароващи през сезон 2020/2021, а първият дори след това приключи с футбола.

Работа на Острова

Италианският специалист ще продължи да работи заедно с техническия директор Бен Манга, който беше привлечен в края на 2022 г. По всяка вероятност колегата му ще се фокусира изцяло върху следенето на футболисти, докато Джарета ще се концентрира върху задачите на първия отбор.

Любопитен е развоят, откакто италианецът се присъедини към Уотфорд, тъй като клубът моментално се завърна във Висшата лига, но се представи разочароващо и отново е във второто ниво на местния футбол, от което се бори и до днес. 

Вижте коя звезда на ЦСКА се очертава да отпътува за Флорида!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички