Георги Домусчиев жегна Литекс и ЦСКА за уговорки и отсече: Наслушах се на глупости!


Георги Домусчиев жегна Литекс и ЦСКА за уговорки и отсече: Наслушах се на глупости!

7132 0

Георги Домусчиев, който е един от собствениците на Лудогорец, изрази мнението си след триумфа на „орлите“ с Купата на България. „Орлите“ спечелиха трофея за трети път с своята история, побеждавайки с 3:1 ЦСКА 1948 на Националния стадион „Васил Левски“.

Бизнесменът акцентира, че Лудогорец винаги са играли феърплей и не участват в договорки, като се сети за такива, датиращи от 1999-а година между Литекс и ЦСКА.

МНЕНИЕТО НА БОСА И ПРЕПРАТКАТА МУ КЪМ КРАЯ НА МИНАЛИЯ ВЕК

Мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужено спечелихме. Чувства се умора, тъй като ни е 55-и мач през сезона. Това са поне 10 повече мача от противниците. Имаме по-класни играчи и играха по-правилно. Много изпуснахме също така“, коментира Домусчиев.

Аз се наслушах на една камара глупости как еди кое си било уговорено. Няма уговорки. Едно време 99-а година гледах такива между Литекс и ЦСКА. При нас такова нещо няма. Ние винаги сме играли феърплей, срещу нас вижте как играят другите отбори“, категоричен е бизнесменът.

Не може да сме спокойни, тъй като имаме три много трудни мача. ЦСКА 1948 и Левски ни взеха по 4 точки, така че не чакаме лесни точки там. Знаете, че срещу Черно море играхме трудни срещи, продължения, дузпи. Трудно ще е, но дано момчетата намерят качества да победят. Когато финализираме нещо, тогава ще кажа“, завърши Георги Домусчиев, отговаряйки и на въпрос за евентуален трансфер на Игор Тиаго.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive: Добрин Гьонов отговори на конспираторите, отправи призив към феновете преди финала и отсече: Искаме Купата и третото място!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички