Фенове на ЦСКА отпразнуваха с 3 думи, НО: Запазват позицията си категорична


Фенове на ЦСКА отпразнуваха с 3 думи, НО: Запазват позицията си категорична
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1222 0

След като преди дни ЦСКА загуби важния мач срещу Черно море и понесе тежък удар в битката за титлата, "армейците" тушираха поне временно напрежението и около отбора, и около Нестор Ел Маестро. Потенциално отпадане за Купата на България щеше да разпали още повече недоволството към представянето на тима, но в крайна сметка Арда бе сломен с 1:0.

Сектор Г с ясна позиция - не подкрепя случващото се в ЦСКА

Сектор Г не подкрепя Ел Маестро

Въпреки победата феновете на ЦСКА изпратиха Нестор Ел Маестро с призив за оставка (ВИДЕО) след мача срещу тима от Кърджали. По всичко изглежда позицията на организираните привърженици на "червените" няма да се промени лесно и те искат да видят нов треньор начело на любимия си тим.

"Трибуна Сектор Г" излезе и с красноречиво съобщение в официалната си страница в социалната мрежа Facebook. Бяха използвани три думи след успеха, като те сякаш описват представянето на самите тях, а не на отбора. Освен това красноречиво бе добавено, че подкрепата продължава и срещу Берое - "въпреки всичко".

"Воля, манталитет и постоянство!

Благодарим на всички присъствали днес - в неделя продължаваме! Напук на всичко!" - гласи въпросното съобщение. Междувременно пък легенда на ЦСКА зададе въпрос: "Защо никой не пита Гриша Ганчев за обещанието отпреди 8 години".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички