Амос Юга: Искаме да играем като Барселона, но нямаме Неймар и Меси


Амос Юга: Искаме да играем като Барселона, но нямаме Неймар и Меси
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

806 0

Амос Юга вкара безценното попадение за ЦСКА срещу Арда, а след мачът бе категоричен, че "червените" ще продължат да се борят за титлата и Купата на България. Опорният халф сподели още, че целият отбор иска да е на нивото на някои от топ отборите в Европа, но за съжаление не разполага с нужното качество.

"Искаме да сме като Барселона, но нямаме Неймар и Меси"

"Свършихме добра работа, особено през първото полувреме. Нямахме чисто положение, но заслужавахме да водим на почивката. Второто бе малко трудно, но трябваше да затворим мача по-рано, създадохме доста ситуации. Важното е, че стигнахме до полуфиналите."

Амос Юга бе големият герой срещу Арда

"Контролирахме по-голямата част от двубоя, футболът е труден спорт. Имаш моменти, в които трябва да затвориш двубоя, имаш и моменти, в които трябва да си силен психически. ЦСКА трябва да използва по-често статичните положения, трябва да поработим върху тях. Трябва да се възползваме от всяка ситуация, защото голът си е гол - 1:0 и продължаваш напред.", сподели Юга след срещата

Още: Ел Маестро видя щастливо съвпадение за ЦСКА: Надява се на това, което вече се случи

"Дори в приятелските мачове има напрежение, трябва да си готов за много напрежение, когато си в ЦСКА. Трябва да работим усилено, да се борим за титлата, миналата година бяхме пред Лудогорец дълго време. Имаме за цел да вземем Купата, трябва да сме силни и да печелим всеки мач. Искахме да играем като Манчестър Сити и Барселона, да разполагаме с играчи като Неймар и Меси, но нямаме подобно качество. Нека да продължим така, да се стремим да постигаме успех след успех.", каза още той.

Киров: Знаехме за това заучено положение, свършихме малко в атака

С "хитрост" от Ел Маестро: ЦСКА пак подчини "абоната" си за Купата на България (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички